Latvijas daba
Lauksaimniecība
Augļu dārzs
Noklausies zemeņu ievārījuma pagatavošanas recepti! Savieto darbību aprakstus pareizajā secībā!
Jūsu pārlūkprogramma neatbalsta HTML5 audio. Atskaņošanai nepieciešama Internet Explorer 9 vai jaunāka versija. Lūdzu, atjauniniet savu pārlūkprogrammu!
Zemenes nomazgā.
Ogas ieliek traukā.
Ogas pārkaisa ar cukuru.
Atstāj uz 8 stundām.
Uz mazas uguns vāra 5 minūtes, tad atdzesē.
Vārīšanu un dzesēšanu atkārto 4 reizes.
Pēdējo reizi uzvāra un karstu salej burkās.
Burkas aizvāko.
Notīrīt
Pārbaudīt
×
Kur meklēt palīdzību?
Tulkojošās vārdnīcas:
Tildes Tulkotājs
Saziņas tilts
Skaidrojošā vārdnīca:
tezaurs.lv